fredag, januari 20, 2006

Overlords of materialist ethnology


Jag kom på att jag ju inte behöver skriva något alls! Istället kan man bara publicera bilder man tagit på en konferens i somras! Som den här till exempel. Bilden är tagen i somras på den första nationella cultural studies-konferensen, som hölls i Norrköping i typ Juli nåt sånt. Den föreställer mig själv (höger) samt mina etnologkollegor Jocke (vänster) och Niklas (mitten). Det förbluffande är att vi själva inte alls visste att vi såg såhär mäktiga och ondskefulla ut. Det visade sig först efteråt! Texten på bilden har förstås adderats senare för tuff effekt. Den fanns inte i verkligheten.


Äntligen delar jag alltså med mig av idolbilder av mig själv och mina kollegor, något jag fått många tusen mejlfrågor om. Och vet ni vad, om man klickar på bilden så får man den i mycket högre upplösning! Så då kan ni blåsa upp den till typ en hel motivtapets proportioner! Tänk er det ni, mig och Niklas och Jocke i naturlig storlek hemma i sovrummet! (Och påstå inte att ni aldrig tänkt den tanken förut.)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej

Var det din tjej som stod och kastade flaskor in i kön till herrtoan på nöjesguidfesten, samtidigt som hon skrek att hon var feminist?

Jakob sa...

hej anonymous! vet inte, kan ha vart jag själv också.

Penny sa...

förtal! förtal! det var ekvilibrist jag skrek, och det var inte vilka sunkiga flaskor som helst, det var champagne. flaskor.

Jakob sa...

där ser du anonymous! ett bevis på såväl klass som just sån där elegant dekadens som egentligen alla vill besitta. flåt jenny, men vilket det än var så ville jag såklart gärna ta åt mig äran för det

Anonym sa...

yfazn [url=http://www.beatsheadphonesuksale.co.uk]beats by dre[/url] vkepdlmb http://www.beatsheadphonesuksale.co.uk sdffnfhzt fnngux [url=http://www.cheapbeatsukheadphonesale.co.uk]dr dre beats[/url] acyccnndhttp://www.cheapbeatsukheadphonesale.co.uk ktahmgvtn oqrozp [url=http://www.cheapbeatsbydreuksales.co.uk]beats by dre[/url] jlazytpo http://www.cheapbeatsbydreuksales.co.uk stfqeltfe okxgou [url=http://www.cheapbeatsbydresaleuk.co.uk]dr dre beats[/url] nubirlwm http://www.cheapbeatsbydresaleuk.co.uk fiddobxlk omymfa [url=http://www.cheap-beatsbydreuk.co.uk]dr dre beats[/url] cpzyatdu http://www.cheap-beatsbydreuk.co.uk ptmbcqitr aiephz [url=http://www.beatsbydrdreukonsale.co.uk]beats by dre[/url] hriapalw http://www.beatsbydrdreukonsale.co.uk srpgwtshn y

Deltagare