tisdag, december 07, 2004

Coarpnc och kärleken, hyperdramatisk tvåaktare på Atalante


Ni har sett hur katter rör sig; baklänges, i cirklar, uppochned och ibland ut och in, man fattade inget alls, tills det plötsligt var för sent. Precis så rör sig COARPNC. Vi äter kött till frukost och stål till middag. Det är vår hela diet. Däremellan älskar vi ömt och ändå på nåt vis våldsamt eller åtminstone resolut. Ni som känner till vår vision vet att vi talar alla språk, att var och en av oss är över tre meter lång och att vi bor i ett mysbelyst kuddrum beläget långt under Carolus Rex, de katakomber som utsträcks under hela staden Göteborg, vilka korsar dimensioner och härbergerar en av de få kända portarna till landet Narnia där vi sedan årtusenden uppburit sultanstatus. Jaja, alla vet hur det går till, för alla får vara med.
Har ni också hört vårt favoritband JMYHAZE BEATBOX? Om inte så är vi avundsjuka.För det kommer ni snart att få uppleva för första gången.

Lördagen den 11 december går det hela av stapeln (dvs nu på lördag! Snabb bokning!). Vi spelar först, sedan Jmyhaze. Spektaklet kommer att äga rumpå hedersklubben OBOI vilken ju, som kanske bekant är, inhyses på etablissemanget ATALANTE på Övre Husargatan. De öppnar kl 20.00 och en rimlig gissning säger att man nog skall vara där som allra, allra senast kl.21.30 för att helt säkert inte missa något. Atalante är ju inte nåt av de där verkliga latenight-ställena så det får inte hålla på hur länge som helst, och jag tror bestämt att spelningar skall vara avverkade vid midnatt. Så kom tidigt och ha en lång kväll! Oboi är tidernas hängställe.
Kom dit, kom. Ta med era nära och kära, bjud med farmorar (farmrar?), kusinbarnoch tremänningar, ta hästen i varsamt grepp och hamstern under armen. Kom mot kärleken. Ni vet var den finns. Nu måste ni avboka allt annat och komma dit.

Alltså. Klubb Oboi på Atalante välkomnar Coarpnc och Jmyhaze Beatbox på lördagen den 11 december, kl 20.00. Kom dit eller anta former hitintills outforskade av geometrin!

All värme/COARPNC

Viktigt:
http://www.atalante.org (Där finns närmare detaljer såsom program, tider,priser, adress etc.)
http://www.beatbox.org (Lyssna på Jmyhaze Beatbox och bli lyckligare änni trodde var möjligt!)
http://www.coarpnc.com (Där ni vet att vi bor och gärna får hälsa på oss)

Inga kommentarer:

Deltagare